Expedition Vindelfjällen
Vi rider ungefär tolv mil under sex dagar i det sagolikt vackra Vindelfjällen. Övernattning i kåta långt över trädgränsen vid Båsatjaure, dagsturer på upp till ett par mil. Bastubad och färsk fisk vid Dukke och ett liv tätt ihop med din häst är bara några av de saker du kommer få uppleva. Boka nu för att få plats 2017!
Foto: Fjällhästen/gäst
Expedition Vindelfjällen 2017 →
Ridning vintern 2016/2017
Du vet väl om att vi har flera olika alternativ för den ridsugne även på vintern! Det är en fantastisk känsla att rida när snön knarrar under hovarna. Under vårvintern i mars-april är det som vackrast i Ammarnäs. Vi plockar gärna ihop ett paket som passar just dig och ditt sällskap.
Foto: Ulf Johansson

Se våra vinterpaket →
Valfrihet

Valfrihet

Nu kan de som vill fiska stanna kvar i Tjaskal på våra turer till Stabburet och Raksjaure under tiden som familjemedlemmar eller vänner gör en heldagsritt till något av våra slutmål. Passa på att ta med hela familjen på en ritt där alla kan bli lika nöjda. Vill du rida så rider du, vill du fiska så gör du det. Enklare kan det inte bli!
Foto: Calle Bredberg
Fjällritt Raksjaure → Fjällritt Stabburet →
Höstturer 2017

Höstturer 2017

Möt höstfjället med dess färgprakt och snöklädda toppar från islandshästens rygg. Under slutet av september och i början av oktober rider vi dagsutflykter runt om i Ammarnäsfjällen. Ridturerna är främst en naturupplevelse där du som deltagare bör ha viss ridvana för att kunna hänga med.

Turer på hösten →